Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2023, 09:48   #1
la vida no es justa
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart yanlışım olduysa kusura bakın.

yanlışım olduysa kusura bakın.

Başlığa aldanıp tribe girmeyin. Bile isteye kimseye yanlış yapmam. Yönetimdeki arkadaşlarla bazı konularda ayrı düşmemiz üzerine yönetimden ayrılmaya karar verdim. 2 gün önce zaten yoktun sen karşim geri mi dönmüştün ki demenizi duyar gibiyim. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] yüzünden 2 kez konuşmamız üzerine yeter bu kadar dön artık falan dedi bi' yalvarmalar bi' şeyler falan n'apayım acıdım dönmüştüm. Bir şeylerin değişeceğini düşünmüştüm ama değişmedi, değiştiremedim. (Benlik şeyler.)
Forum olaylarını hiçbir zaman takan biri olmadım hep eğlenme odaklı ve forumda insanların özgürce istediği her şeyi konuşabilmesi taraftarıyım. Hâlâ da o taraftayım. Siyasi olarak yaptığımız bazı sohbetler üzerine kırdığım olduysa kusura bakmasın. Siyaset boklu çukur. Bulaştığında bok eline de bulaşıyor ayağına da. Bi' kere o boku yiyince gittiğin,dokunduğun yere boku götürüyorsun.
Genelde goy goy yaptığım için şakanın dozunu kaçırdığım bir durum varsa o kişiler de kusura bakmasın.
Ben burada tek yanlışı @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] 'e yaptığımı düşünüyorum. O da bana cezasını kesti. Bile isteye yapmadığımı biliyor olduğunu düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum..

Bu olayları hep gereksiz bulmuşumdur.(Forumu bırakıyorum konularının açılması..) Kısa da olsa bi' sohbetimiz olan kişilere veda etmenin yanlış olmadığına karar verdim. Yaş geçtikçe olmaz dediklerine olur demeye başlayabiliyormuş insan.

Kendinize cici bakın.
Üzmeyin,üzülmeyin.

Auf Wiedersehen

(YÖNETİM OLARAK BU KONUNUN VAR OLMASI SİZE UYGUNSUZ GELİYORSA HİÇ DÜŞÜNMEDEN KONUYU SİLEBİLİRSİNİZ.)

NO RESPECT F**K PEACE.