Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] yüzünden 2 kez konuşmamız üzerine yeter bu kadar dön artık falan dedi bi' yalvarmalar bi' şeyler falan n'apayım acıdım dönmüştüm.
|
Bu kısım gerçek dışıdır, bahsi geçen konuşma şu şekilde vuku bulmuştur (temsili);
---
Ciddi olmam gerekirse; yaşanan süreç ve olaylar hakkında düşüncelerimi biliyorsun ve üst yönetimdeki arkadaşlar da biliyor zaten. Bu kısım kendi aramızda da 6'lı masa diye betimlediğimiz kurucu yönetim gizliliğinde kalacak şeyler. Bazen anlaşmazlıklar olur, proje bazında yollar ayrılır. Ben; 2 ay süresince ben ve @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] yokken bıraktığın için bir çözüm bulabilir miyiz acaba diye çabaladım, sen de çabaladın, hepimiz çabaladık ama ortak bir payda noktasında buluşulamadı. Ha; buradan okuyan arkadaşlar için de belirteyim, kimse kimseyle kanlı bıçaklı değil veya öyle problemler yok yani dedikodu malzemesi buradan çıkmaz. Böyle olması gerekmiş diyelim.
Seni yaklaşık 3 yıldır tanıyorum ancak burada daha yakınen birlikte aynı çatı altında bulunma olanağımız oldu. İleride yine birlikte bulunacağımız yerler de olur illa ki. O yüzden klişe "kendine iyi bak" gibi cümleleri kurmayacağım. Yüz yüze de oturup kahve içmişliğimiz olup, zaten arkadaşlığımız daimi devam edecektir. Forum geneli için böyle bilgilendirici bir konuyla veda etmen bana göre soru işaretleri oluşturmamak adına da yerinde olmuş. Kimsenin de bunu uygunsuz bulacağını düşünmüyorum.
Hadi görüşürüz. ^^