Konu: mak res
Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2023, 00:16   #4
mak res - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: mak res

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] iyi kızdır. Temiz kalpli, kötü niyetli olmayan. Ben buradan önceki eski forumda tanımıştım onu. Daha doğrusu pek tanışma fırsatımız olmamıştı. Orada yetkim henüz yokken, yetkisi olan bir şahısın ortalığı karıştırmasından dolayı, benimle samimi değildi.

Ama Regex'e o zamanlar söylerdim, Funda'nın kötü biri olmadığını, temiz kalpli olduğunu ve dobraca düşüncelerini söyleyen açıksözlü biri olduğunu.
O zamanlar ayrılmıştı forumdan üzülmüştüm.

Güzel insanlar hep güzel hatırlanır, Funda'da onlardan biri.
Şimdi tekrar burada aynı forumda bir arada olmak güzel.
Hep güzel insanlar çıksın karşına. Seni üzmeyen, kıymetini bilen, anlayan, dinleyen, hep yanında olan.
İyi ki varsın ve buradasın. Bu zamanda çok zor senin gibi temiz kalpli güzel insanlara denk gelmek. Seni tanımış olmaktan mutluyum.

Seviliyorsun @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Hep burada ol
seni diğer evet hatırladım ama sonradan bi yaniş mi olsa kusurma bakma ve tabi güzel ayrıca teşekkür ederim...

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı