Konu: Barbie
Tekil mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2023, 17:34   #7
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Barbie

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Neden bukadar yankı uyandırdıki.
Bu soruyu soran olsada fikir beyanında bulunsam diyordum tam isabet tespitsel soru oldu benim için bu

Şimdi biz 90 kuşağıyız 2000'ler başınında ergenlik geçirenleri girenleriyiz... Bizim zamanımızda batman çizgi film işte ne bileyim süperman diğer sevimli kahramanlar vardı dimi... Foto roman belki o dönem coğrafi olarak bize gelmedi aile yaşantısından maddi durumdan belki o kolej çocukları değildik yada o kolej çocuklarıydık ama ilgili değildik... Mesela bir süperman sinemasına hayır der'miyiz? yada ne biliyim marvel filimleri hepsi olmasada demeyiz bence ben demem.. Terminatör falan filimleri fredy v.s v.s video kaset dönemleride aklıma geldi neyse fazla dallandırmıyım

Bu barbie olayıda 2000'ler ortasında oyuncak olarak aslında lükse girdi... 97 98 doğumlu 2000 2005 doğumlu arası kardeşlerimizin hem çizgi filmi hem oyuncakları oldu.. Bizim bir batman süperman oyuncağımız o dönemlerde yoktu çizgi filmleri vardı ama bunların ikiside vardı.. Z olarak adlandırdığımız kuşak bizim aman salla gitsin yaramaz o dediğimiz herşeyi inceliyor sorguluyor ve bunun üzerine gidiyor... O yüzden biraz patlama oldu..Açıklama yaparken sıkıldım yav uzatmıycam sağ'ol soru için sdfgsdg

Ha bu arada barbie ile zerre alakam yok pembe renklerede karşı alerjim var erkek vari huylarım doğal olarak tepki verdiriyor zıttım.. Ama Harley Quin Dc' oyunculuğu için izleyecem

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..

Konu Gress tarafından (05 Ağustos 2023 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı