Tekil mesaj gösterimi
Alt , 18:11   #5753
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Alıntı:
Charismax kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Zaman sorunun yoksa hiç bir'şey olmasa bile 5 ay'dan sonra veya 4. aydan sonra ilk denemende hesap açılıyor.. Şifreni sıfırlatıyor sana.. Benim skype hesabım farklıydı onda öyle yaptı ben asıl gmali kurtardım arkadaş vasıtasıyla ama sonradan taaa 4 sene önceki gmailimi bile denedim girdim yani..

Yani bu google politikalarda yazmıyor ama BENCE kendi fikrim bu.. Gmail giriş kayıtları ÇEREZLER v.s google bunları uzun bir süre depolayıp sonradan sıfırlıyor.. Bak bu dediğim BENCE diyorum ama sen ben biraz ilgilendiğimiz için önemli bir tespit Sıfırlanınca açılamayan hesabına erişe'biliyorsun.. Yani bir kayıp söz konusu olmuyor..

Buraya şunu eklemek istedim .. Kayıp olmuyor açıyorsun dedim ya... Bana google yeni hesap oluşturun diye olumsuz cevap vermişti malesef çekmişti.. Yani çalışanları çalıştığı iş hakkında bilgi sahibi değil... Bizim bu müşteri hizmetleri operatörler gibi kişilerle muhattap oluyorsun ...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı