Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Bu son depremler hepimizi çok kötü etkiledi maalesef. Ayrıca yaklaşan büyük İstanbul depremini de düşünürsek, her nerede olursak olalım paranoya edinmemiz normal. Ama @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] sen yeni bir şehirde, yeni bir hayata başladığın için yerini yadırgıyor olup içsel anlamda da bu durumun huzursuzluğunu yaşıyor olabilirsin. Yani bundan da kaynaklanıyor olabilir sürekli sallanıyor hissinin gelmesi.
|
Yanlış anlaşılacak belki gülmek serbest... Ama hangi yöne oturursam oturayım arkadan ittiriyor bu şey
La bildiğin sallanıyorum elime çayalınca bardak yani yere damlıyor
Bak ben istanbul'da her türlüsünü gördüm fay hattı üstü olduğu için derinden hissettim çok sakin bir insanım... Ama buraya geldim geleli depremler durmuyor.. Fay hattı yok burda bir hasan dağı var hemen dibimizde volkanik o'da aktif değil.. Tuz gölü altında fay hattı var aktif değil.. Yani burası ankara aslında koçhisarın hemen yamacı gibi brişey.. Bir dağ çevresiyle il ismi değişiyor.. Ama mübarek çevre illerin ufak sarsıntısı buraya vuruyor... Titreşim olarak bile ... 7. kat beşik hafif kalır hafif olunca fena sallanıyor... Diğer ev 3. kat yapısı kaba büyük orasıda fena sallanıyor.. Son bir hafta'da 3 yerde deprem oldu orası burayı salladı.. Eyvallah risk yok fay hattı yok diyorlar ama sonuçta sallıyor abi.. Ben bunun için doktora falan gider'miyim bilmiyorum şuan bile vuruyor arkadan.. Geçmezse in cin hayırdır la geblo çekecem yani..
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..