06 Ağustos 2023, 23:10
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: “Bu askerler depremin ilk haftası gelseydi binlerce yurttaşımız yaşıyor olacak
Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Üstad direk dalmak istedim senle siyasi konuşmak gerçekten keyifli
Seviyeli ve hoş tarzın var.
Algı medya sadece iktidiramı ait ?
Sizin medya patlamadı kotuk savaşlarından..
Halk tv ye ve yazarlara aktarılan paralar ..
Genel başkanınız itiraf etmedi mi ..
Algı ve yandaşlıkta 1 numara bence..
|
Hocam şaka mısın ??. Cidden şaka mı yaptın ??.
AKP arkasında 20 kanal var. Rating sıralamasında (ilk 100) 70'e giriyorlar. Halk tv ilk 100'e bile giremiyor. İzleyenler sadece hardcore ulusalcılar ve CHP takımı.
Böyle kanalda algı yapsan ne yazar, yapmasan ne yazar.
Benzine 6 tl gibi fahiş ötesi zam geldiği zaman bu rezil ve kepaze medya; Kılıçdar gitmeli mi, CHP de değişimin amacı ne diye tartışıyordu .
Al sana algı .
Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Askerin hangi ekipmanla enkazdan yaralı kurtaracağını açıklayın bana?Haftalarca canlı yayında arama kurtarma ekiplerini izledik.Hangi asker doğrudan ekibin içerisindeydi?İçerisinde değil gerisindeydi çünkü askerin uzmanlık alanı değil.Uzmanlık alanı olanların da ekipmansız hiçbir şey yapamayacağı bir yıkımdı o.İşin Akp medyasıyla alakası yok mantıkla alakası var.
Ayrıca tekrar söylüyorum asker zaten sabah erkenden kışladan çıkıp oraya gitmişti.Asker zaten oradaydı yani.Giden belediyeler de sonraki günlerde zar zor ulaştı oraya.O dalga geçtiğiniz yollar onarılınca yani.Bölgeye erken ulaşan belediyeler çevre civarların ekipleriydi.
Siyasi kör olmayın mantıkla hareket edin.Asker depremden 5dk sonra orada olsa ne yapacaktı top tüfekle müdahele mi edecekti.Asker depremlere ancak 10. dünya ülkelerinde müdahale eder çünkü arama kurtarma ekibi yoktur ya da yok denecek kadar azdır.Örnek Nepal depremi.
|
Dediğim gibi. Depremin ilk anı önemlidir. Halk orada elleri ile kazıya kazıya yüzlerce insan kurtardı. Askerler oraya gitse idi binlerce insan kurtulurdu.
Ha keza konumum gereği oraya giden onlarca insan ile tanıştım. Dönenler dahil. Zira çoğu bizden kıyafette aldı. Alayının dediği 2 şey var; 1- asker olsa idi daha farklı olurmuş, daha çok insan kurtulurmuş. 2- bölgeye çok geç gidilmiş, burada korkunç bir koordiasyon eksikliği vardı.
------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
|
|
Alıntı
|