Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2023, 02:54   #8
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Medya isterse o olur

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Ben hep diyorum. AKP ve RTE şu halde yüzde 32 vs 52 aldı ise facia diye .

Böyle bir halk karşısında başka bir zihniyet olsa en az yüzde 70 vs 80 alırdı .

Kadına soruyorlar niye zam geldi; Kılıçdar diyor. NE alaka diyorlar; televizyon öyle dedi diyor.

Veya cehape şunu yaptı diyor. İyi de 40 yıldır iktidar olmadı ki diyorlar. Olur mu televizyon öyle gösteriyor diyor .

Zaten boşa demiyorlar; yasama, yürütme ve yargı + medya diye.

Özgür bir medya olsa idi şuan AKP diye bir şey olmazdı !!. NET.

Özgür medya denilincede şuan muhalif medya akıla geliyor Aslında tüm dünyada bu var ama .. Özgür medya alıgısı bizim ülkemiz'de lafta var.. Kesinlikle tarafsız medya olmaz olamaz bizim ülkemiz'de...

Neden dersen haber sunan sunucular kendi yorumlarını katıyor olabilir halk vatandaş neticede ama.. Sonuçta kanalın bir kitlesi oluyor seyircisi oluyor.. Kendi görüşünü kendi sunduğu haberde sunmamalı BENCE.. Hani din ile devlet işleri ayrımı gibi medyada'da haber ile kendi kişiselini ayırma kuralı olmalı..

Özgür medya bizim ülkemizde bir iktidarı eleştirdiğin'de muhalifler ona yakınlaşıyor... Muhalifleri eleştirdiğinde iktidar tarafı kanala resmen mobing uyguluyor

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı