Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2023, 12:07   #998
Çevrimdışı
Avatarsız Forum Üyesi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hatta @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] da bana kanka bu şerefsizi sokmayın buraya demişti de ben varlığı ve yokluğu bir, birine askıntı olmaya kalkarsa icabına bakarız şimdi onunla uğraşamam demiştim. Yani bir klavye delikanlısı bile nasılsa yüz yüze olmadığınız için size yazılı olarak atar falan yapar en azından değil mi? Kendince bir amacı, bir bastırmak istediği geride kalmışlığı vardır. Bunda o kadarcık bir yürek bile yok. O yüzden şu kelimelerim bile ısraf. Dünyaya ot gelmiş ot gidecek, bomboş insan yani. Kötülük yapan insanları bile kendi psikolojileri çerçevesinde değerlendirip, anlayabilirim ama amaçsızca yalan söyleyen ve üstelik böyle kutsal değerleriyle insanları manipüle etmeye çalışanlara ne acıma duygum ne empati yetim olabiliyor. Akıl, fikir ama hepsinden önce onur ve şeref diliyorum kendisi için.
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Ne oluyor kardeşim, ne bu tantana?

Ama bi ekşın falan nasıl severim.
Seninle düşman olduğumuz zamanlar hemen özelime damladı çakal, o seni kötülüyor bende sana saydırıyorum güzel günlerdi kanka. Şfjşdşdşjf
Neyse velhasıl kelam bu veledi zina kötüledikçe yavşamayada başlıyor tabi ama, yer mi lan anadolu çocuğu edasıyla ağzının payınıda alıp geri vitese takıyor.
Her seferinde babasını tekrar tekrar öldürmekten zevk alan bu arkadaş, bir de ölmüş babamla dalga geçtiler diyor sizin için.

Benim forumuma geldiğinde herkesin herşeyini kanıtlarla ortaya çıkaracaktı hatta konu açacaktı bu arkadaş ama 2 sene geçti hala birşey yok.
Erkek yiaaa. adhkcdahjvl

Ben seni her defasında uyardım kanka arkandan neler dediğinide biliyordun, ama bu arkadaşında her seferinde bi taraflarını yalaması çok iyi değil mi. ne onur var ne gurur tam süzme ....

Bunun ne mal olduğunu bilip çıkarları için forumlarında yönetime alan peynirlerede selam olsun.
Sizinde ondan hiç bir farkınız yok, ne kadar basit insanlarla uğraşıyoruz kanka ya,
Bi dişimize göre düşman bulamadık ikimiz vardık dost olunca oda bitti çok sıkıcı ya.
  Alıntı