Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2023, 12:11   #999
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Alıntı:
Destina kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Ne oluyor kardeşim, ne bu tantana?

Ama bi ekşın falan nasıl severim.
Seninle düşman olduğumuz zamanlar hemen özelime damladı çakal, o seni kötülüyor bende sana saydırıyorum güzel günlerdi kanka. Şfjşdşdşjf
Neyse velhasıl kelam bu veledi zina kötüledikçe yavşamayada başlıyor tabi ama, yer mi lan anadolu çocuğu edasıyla ağzının payınıda alıp geri vitese takıyor.
Her seferinde babasını tekrar tekrar öldürmekten zevk alan bu arkadaş, bir de ölmüş babamla dalga geçtiler diyor sizin için.

Benim forumuma geldiğinde herkesin herşeyini kanıtlarla ortaya çıkaracaktı hatta konu açacaktı bu arkadaş ama 2 sene geçti hala birşey yok.
Erkek yiaaa. adhkcdahjvl

Ben seni her defasında uyardım kanka arkandan neler dediğinide biliyordun, ama bu arkadaşında her seferinde bi taraflarını yalaması çok iyi değil mi. ne onur var ne gurur tam süzme ....

Bunun ne mal olduğunu bilip çıkarları için forumlarında yönetime alan peynirlerede selam olsun.
Sizinde ondan hiç bir farkınız yok, ne kadar basit insanlarla uğraşıyoruz kanka ya,
Bi dişimize göre düşman bulamadık ikimiz vardık dost olunca oda bitti çok sıkıcı ya.
Yok be, böylesinin yalakalığı insanın hiç hoşuna gider mi? Elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyordum bu baba öldürme olaylarını öğrendiğimden beri. Sana salladıklarının sonrasında daha geçen yıl başka bir IRC platformundaki grafiker bir kadına da arkamdan yine haberim olmaz zannederek yazdıklarının kanıtları var. Ama diyorum ya, mide bulandıran küçük sinek bile değil bu. O yüzden saldım. Hani üst üste muhabbeti geçince bir iki şey yazayım dedim.

Değindiklerine aynen katılıyorum. Bana arkadaşını söyle; sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna denmemiş. ^^

Bizim düşmanlığımız gibi bir sansasyonel olay bir daha gerçekleşmez kanka. Sen de ondan sıkıldın ya zaten, forumlara bile ayda yılda uğruyorsun.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı