Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2023, 12:21   #1001
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Yok be, böylesinin yalakalığı insanın hiç hoşuna gider mi? Elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyordum bu baba öldürme olaylarını öğrendiğimden beri. Sana salladıklarının sonrasında daha geçen yıl başka bir IRC platformundaki grafiker bir kadına da arkamdan yine haberim olmaz zannederek yazdıklarının kanıtları var. Ama diyorum ya, mide bulandıran küçük sinek bile değil bu. O yüzden saldım. Hani üst üste muhabbeti geçince bir iki şey yazayım dedim.

Değindiklerine aynen katılıyorum. Bana arkadaşını söyle; sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna denmemiş. ^^

Bizim düşmanlığımız gibi bir sansasyonel olay bir daha gerçekleşmez kanka. Sen de ondan sıkıldın ya zaten, forumlara bile ayda yılda uğruyorsun.

Küçük düşünen ve hayatlarını sadece forumlara sığdıran insancıklarla uğraşmak sıkıyor beni, dedim ya dişimize göre değiller biz onlara 10 beden büyük geliriz.

Birisi her forumda karı kız yapıp o.. gibi dedikodu peşinde, birisi bugün foruma girenler sayısı çok düştü diyip ağlama peşinde + beni çok kıskanmakla meşgul hayatı ve kafası bunlarla dolu.

Böyle insanları neden takalım kanka bomboşlar. Hee arada canım sıkılınca sayende biraz ekşınlara dahi olup eğleniyorum.

Başka yerleri bırak aynen kendi forumlarıma bile ayda yılda girip bakıyorum, kim girmiş kim bakmış bugün ziyaret edenler kaç kişi ay çook düşmüş hüüüü yapmıyorum umurumda değil çok basit şeyler ben gülüyorum ya.
  Alıntı