Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2023, 12:26   #1002
Çevrimdışı
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Alıntı:
Destina kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Küçük düşünen ve hayatlarını sadece forumlara sığdıran insancıklarla uğraşmak sıkıyor beni, dedim ya dişimize göre değiller biz onlara 10 beden büyük geliriz.

Birisi her forumda karı kız yapıp o.. gibi dedikodu peşinde, birisi bugün foruma girenler sayısı çok düştü diyip ağlama peşinde + beni çok kıskanmakla meşgul hayatı ve kafası bunlarla dolu.

Böyle insanları neden takalım kanka bomboşlar. Hee arada canım sıkılınca sayende biraz ekşınlara dahi olup eğleniyorum.

Başka yerleri bırak aynen kendi forumlarıma bile ayda yılda girip bakıyorum, kim girmiş kim bakmış bugün ziyaret edenler kaç kişi ay çook düşmüş hüüüü yapmıyorum umurumda değil çok basit şeyler ben gülüyorum ya.
O değil de düşün ki bunu okuyacak konusunun 1000. mesajını, bir öncesi ve bir sonrasını da beraber doldurarak geçmişe özlem tadında nostalji kuşağı yaşamış olduk bir nevi. Arada aksiyon şart ya, yoksa nasıl geçer bu stresler? Bizim farkımız; hayatımız bunlardan, buralardan ibaret değil. İronik veya gülünç bulduğumuz şeyleri dile getirerek kendimize özgün eğlence çıkartıyoruz, hepsi bu. Tam seyirlik bunlar yemin ederim. Cem Yılmaz'ın stand-up kayıtlarından böyle keyif almıyorum ben.

  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı