09 Ağustos 2023, 12:05
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: “Bu askerler depremin ilk haftası gelseydi binlerce yurttaşımız yaşıyor olacak
Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Askerin hangi ekipmanla enkazdan yaralı kurtaracağını açıklayın bana?Haftalarca canlı yayında arama kurtarma ekiplerini izledik.Hangi asker doğrudan ekibin içerisindeydi?İçerisinde değil gerisindeydi çünkü askerin uzmanlık alanı değil.Uzmanlık alanı olanların da ekipmansız hiçbir şey yapamayacağı bir yıkımdı o.İşin Akp medyasıyla alakası yok mantıkla alakası var.
|
Sadece açıklama yapmak için yazıyorum.
1) Askeri sıhyler var. Onlarda çıkmadı.
2) Askeri techizat sadece silahtan ibret değil. İnşaat işleri ile uğraşanlar var. Kazma kürek bunlar askeriyede olan şeyler.
3) Askeri eğitimlerde özellikle kıdemli olanların çoğu doğal afetler için eğitim alıyorlar.
4) Asker illa gitsin elleri ile kazsın kimse demiyor. O anda devlet görmek istersin. Bunun için bile gönderirsin.
5) Askeri çıkartmyan sadece RTE. Yoksa Soylu ve Genelkurmay başkano dakikasında gönderdiğini ve RTEnin geri çekilmesini söylediğine dair bilgiler dolaşıyordu.
~
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Sağ tarafımda davam sol tarafımda rap...
|
|
Alıntı
|