Alıntı:
Gülümse kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Sadece açıklama yapmak için yazıyorum.
1) Askeri sıhyler var. Onlarda çıkmadı.
2) Askeri techizat sadece silahtan ibret değil. İnşaat işleri ile uğraşanlar var. Kazma kürek bunlar askeriyede olan şeyler.
3) Askeri eğitimlerde özellikle kıdemli olanların çoğu doğal afetler için eğitim alıyorlar.
4) Asker illa gitsin elleri ile kazsın kimse demiyor. O anda devlet görmek istersin. Bunun için bile gönderirsin.
5) Askeri çıkartmyan sadece RTE. Yoksa Soylu ve Genelkurmay başkano dakikasında gönderdiğini ve RTEnin geri çekilmesini söylediğine dair bilgiler dolaşıyordu.
|
Türkiyenin en çok yatırım yaptığı kurum TSK'dır ... Evet hepsi var kompak mobilet taşınmaz yani çok var hemde en kaliteli en iyileri... Ama askerde şu'da var... Ağaçtan özür dileme... Cezalı böcekler kapılar hayvanlar ... Yani disiplini oyun yeri gibi sert oyun...
Ne o alet edevatları çıkarırlar nede onları kullanmasını bilen vardır... Makam şöförünün el arabası zimmet aldığı yerde pek bişey beklememek lazım..
O değil' askerlerin bulunması bu yorumların yapılmaması için yeterliydi.. Biz bile belki onlardan önce gittik oraya
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..