Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2023, 23:13   #23
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: “Bu askerler depremin ilk haftası gelseydi binlerce yurttaşımız yaşıyor olacak

Alıntı:
Gülümse kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

paylaştığınız haber siteside Araplar sayseinde açılan genel kordinotörü Türk düşmanı olan site.

yine olayı hangisine yetişsine bağlıyorsunuz. Askerin ne gücü varki yapsına bağlıyorsunuz.
Ben size olması gerekenlerde yoktu diyorum.
Tamam hükümet yanlsıı olun kimse buna bir şey demez.
ama bu tarz doğal afetlerde halk yanında askerini/polisini ister.
saatler sonra geleni değil.

birde Türkçe yazdıklarımı okumayı anlasınız. tamam imla hatalarım vardır.
ama anlamada zorluk yaratacak bir şeyde yazmadım.
birde benle siyasi bir şey tartışcaksanız lütfen en azından bunun gibi dalga mı geçiyorsun s.r lan anlamı taşıyan saçma bir ifade yapmayın.
en azından o kdar ciddisinizdir diye düşünmüştüm.
ama değilmişsiniz.
neyse.
benim için sizinle tartışma bitmiştir burada.
Alıntı:
birde Türkçe yazdıklarımı okumayı anlasınız. tamam imla hatalarım vardır.
ama anlamada zorluk yaratacak bir şeyde yazmadım.
birde benle siyasi bir şey tartışcaksanız lütfen en azından bunun gibi dalga mı geçiyorsun s.r lan anlamı taşıyan saçma bir ifade yapmayın.
en azından o kdar ciddisinizdir diye düşünmüştüm.
ama değilmişsiniz.
neyse.
benim için sizinle tartışma bitmiştir burada.
Yazdıklarımda ciddiyetsiz bir şey yok.Bukadar eforu benim yaklaşımımı yalan yanlış eleştirmek için harcamasaydınız da depremde asker,polis vb. güvenlik güçleri neredeymiş acaba kanıtlasaydınız.Bilmediğimiz şeyler varsa öğrenmiş olurduk.
Ama elinizde bir şey olmayınca böyle mesnetsiz yaklaşımda bulunmayı çok iyi biliyorsunuz maşallah.''S.R LAN'' nedemek?Benim karşılıklı tartıştığım hiçbir ifademde ve yaklaşımımda bu şekilde yazdığınız gibi rezil bir üslup ve ifade bulamazsınız.

Alıntı:
paylaştığınız haber siteside Araplar sayseinde açılan genel kordinotörü Türk düşmanı olan site.

yine olayı hangisine yetişsine bağlıyorsunuz. Askerin ne gücü varki yapsına bağlıyorsunuz.
Ben size olması gerekenlerde yoktu diyorum.
Tamam hükümet yanlsıı olun kimse buna bir şey demez.
ama bu tarz doğal afetlerde halk yanında askerini/polisini ister.
saatler sonra geleni değil.
Ozaman aşağıdaki kaynaktan da haberler ileteyim.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Anlamazsınız da şu güvenlik kamerası kaydını da şuraya koyayım dursun.

“ Siz çoksunuz,biz Türk..."

Bilge Kağan

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı