@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'ın varlığı ve yokluğu gayet belli olur aslında ama genelde arka tarafta çalışmalar yaptığı ve forum oyunlarına vs. çok katılmadığı için bunu sizler pek göremiyorsunuz. Yoksa ForumAdası'nın ilk gününden itibaren en az benim kadar emeği vardır Serkan kardeşimin. Hatta buradan önceki forumda da (FD) temayı yine beraber yapmıştık @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], Serkan teknikte değildi ben tek başıma bakıyordum ama 3 numaralı kullanıcı ID'si Serkan'daydı.
2006 yılından beri tanıdığım, forum ortamlarında belki de en eskiye dayanan dostlarımın en başında gelir kendisi. Çocukluk dönemlerimizdeki kavgalarımızı bir kenara bırakırsak, her zaman vefalı olmuştur ve ben hadi dediğimde; nereye? değil, ne zaman? demiştir daima. Geçen yılki doğum günü kutlamasında biraz bahsetmiş olsam da (
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]) ilerleyen günlerde üye sözlüğüne daha detaylı yorumlamaya geleceğim. Seviliyorsun kardeşim.