Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Ağustos 2023, 02:50   #2
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Arkadaş, Dost Satanlar İle İlgili Sözler

Yüzüme bakacak yüzün kalmadı Bari arkanı dönebilecek götün olsun. Kalleşsin!

Dön bak arkana. ‘Gitmez’ dediğin kaç kişi yanında? Kalleşliğin lüzumu yok.

Dış görünüşe aldanmayın. Adam görünüp ihanetin kitabını yazmış bir dünya kalleş var.

Kalleş, kalleş olmadan önce mutlaka, ağabey, kardeş, dost, arkadaş olmuştur.

Bazen anlayamazsın kim dost, kim düşman. Bazen tuttuğun eldir seni arkandan vuran.

Sahte dost sabuna benzer; Elini yüzünü temizledikten sonra ayağını kaydırır yeğen.

İyi niyetinizi kaybetmeye gerek yok. Değerinizi bilmeyen insanları kaybetmeniz yeterli.

Dostum diye bir insanı bir kere kandırırsın. Sonrasında sadece sen kendini aldatırsın.

Dost kazığı başka kazıklara benzemez, içine bir kere oturdu mu ömür boyu unutamazsın.

Ben dostlarımı hiç satmadım. Çünkü ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez.

Dostlarımı hiçbir zaman satmadım. Çünkü hepsi beş para etmez çıktılar. Necip Fazıl Kısakürek

Biz gerçek dostlarımızı yüreğimizde, dostum deyip kazık atanları çöplüğümüzde saklarız.

Düşmanın yarası acıtmaz, acıtsa da çok çabuk iyileşir ama dostun açtığı yara hiçbir zaman iyileşmez.

Dostun alçaklığı beni şaşırtmıyor, elimi sıkarken sırtımdan bıçaklaması artık acı vermiyor.

Yaşamak dedikleri bu işte! Ne yaparsan yap önünde kader arkanda keder. İkisinin toplamı bir ”hayat” anca eder.

Şimdi beni uçurumdan atsan düşene kadar aklımdaki tek şey; sırtıma değen ellerin olurdu!

Üzülme anne ağlama sırtımdan yedim kurşunu kalbimden değil. Öylece duruyor hayallerim vatanım şerefsizlere yar değil.

Düşmanından çok dostundan sakın! Çünkü dostluk biterse sana nasıl zarar verebileceğini en iyi dostun bilir.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı