Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Ağustos 2023, 02:05   #2
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Güvensizlik Sözleri

Seni affedecek kadar olgunum ama tekrar güvenecek kadar aptal değilim.- W. Golding

Aynı Bardağı Bırak Aynı Tastan Çorba İçtiğimiz İnsanların, İhanetiyle Büyüdük Biz Ne Güveni ?

En Sevdiğin İnsan Bile Arkandan Vuruyorsa Seni Demek ki Dünyada Babana Bile Güvenmemeli.

Sana güvenen bir insana yalan söyleme. Sana yalan söyleyen bir insana asla güvenme. –Dexter

Başkalarına karşı beslediğimiz güvenin en büyük kısmını doğuran, kendimize olan güvenimizdir.

Yalnız Kalma Kalbim Yanında yarınlara Boş Bakma Güven Dolu Yarınlar bizi bekliyor bunu unutma.

Bir ilişkide güvensizlik varsa oradaki ilişki yalandır. Çünkü güvenilmek sevilmekten daha büyük iltifattır.

Güvendiğim için seviyorum Seni Güvensizlik gelmesin Aklına Seni her Halinle Seviyorum bunu unutma.

Zamana güven, her şey unutulur. Şu anda aklı başında davranmak, sonradan aklı başına gelmekten iyidir.

Olmayacak İnsanlara Güvenip O Kadar Çok İncinmişiz Ki Doğru Dürüst İnsanlara Fırsat Veremez Olmuşuz

Kime güvenebileceğimi bilmiyorum ama kendime inandığım sürece herkesle baş edebileceğimi biliyorum.

Eğer iyi bir kalbin varsa: çok yardımseversin, çok güvenirsin, çok cömertsin, çok seversin, ve çok acı çekersin.

Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar insanın içinden gelir. Ve her zaman oradadırlar. Sigmund Freud

Ölüm su değil ki içipte ölesin, İnsanlar mert değil ki inanıpta güvenesin, Adam gibi biri yok ki ALLAH ına kadar sevesin!

İnsanları sevmeme ve onlara tekrar yaklaşmama da imkân yoktu; çünkü en inandığım, en güvendiğim insanda aldanmıştım.

Yaradanıma Güveniyorum Bu Dünyada, Sen Artık yoksun hayatımda Adımı Bir daha Anma yalan umutlarının içinde Kaybolma!

”Umut verip, güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin..” Hz. Muhammed (s.a.v)

Sana güvenmekte zorluk çekmemin tek sebebi, yalan söylemenin benim için ne kadar kolay hale geldiğini bilmem. Charles Bukowski

Savaş yada barış, siz siz olun barışı seçiniz. Barış huzur ve güven kazandırır. Savaş ise düşman, hırs ve korku oluşturur, huzursuzluk getirir.

Gömleğinin tüm düğmelerini yanlış iliklemek gibi bazı insanlara güvenmek. Başından beri yanlış yaptığını, sonuna gelmeden anlayamıyorsun.

Bazı insanlar bilgi sahibi oldukları için bazı toplumlarda kendilerini başrol olarak görürler nitekim güven ve şeref kazanmak bilgiye dayanmıyor.

Gömleğinin tüm düğmelerini yanlış iliklemek gibidir bazı insanlara güvenmek. En başından beri yanlış yaptığını sonuna gelmeden anlayamıyorsun.

Büyük hayaller, çoğu kez erişebileceğinizden o kadar uzaktadır ki ümitsizliğe kapılabilirsiniz. Ama gerçekleştireceğiniz her küçük hedef, size bir sonrakini deneme güvenini verir.

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında, en güzel çare dağ ile karı baş başa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde, dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır. ŞEMS

Alıntı