Alıntı:
Fati kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Valla ben seo için hosting firmasına kendim için kodlama yaptım.. O'da basit yönlendirme hata sayfasını anahtar kelimeye çevirme.. Sen bunu bana maal edemezsin .. Sen benim aklımı fikrimi komple hosting üzerindeki müşterilerine mi uyguluyorsun? Ben çalışan elamanın mıyım? Birde bakım onarım var diye bildiri yayınlamışlar.. Yetmemiş geri yedekleri yüklemişler... Aha @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile konuşurken e posta sohbetinde o konuyu geçirdim tarihi var yazılar var.. Napiyim şimdi karalama kampanyası mı yapayım.. ? Milleti salak yerine koyarsınızda beni aslaaaaaa fakkks machine!!
|
Senin bir defa kesinti oldu diye SekerShell'i bırakıp gitmen büyük bir hataydı. Kendileri biliyorsun yarı hemşehrim sayılır. Daha yenilerde forum değil, ancak farklı bir proje için @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'la biz de onlarla çalışacağız. Her zaman söylerim. Bir; Güzel Hosting, iki; SekerShell'dir bana göre. Her ne kadar XenForo uyumlu adı altında hosting satışını yapmasalar da önemli olan inode limitleri olduğundan bence madem böyle bir süreç yaşadın, yıllık almadıysan bir an önce onlara dön.
Bu arada hangi firmadan bahsediyorsun bilmeden, seninle istişare etmeden yazıyorum bunları. Yani kıymetli tostçu abiler; bu adam bi' karalama kampanyası yapıyorsa halihazırda ben müdahil değilim. C ile başlayana mı çakıyorsun yoksa şu ucuz deyip .com.tr'li ve Neslihan'ın siteyi barındırdığına mı? Bunu bilmeden ezberden söylüyorum yani.