Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Ağustos 2023, 18:23   #307
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Kendiniz Hakkında Bir Gerçek Yazın.

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Senin bir defa kesinti oldu diye SekerShell'i bırakıp gitmen büyük bir hataydı. Kendileri biliyorsun yarı hemşehrim sayılır. Daha yenilerde forum değil, ancak farklı bir proje için @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'la biz de onlarla çalışacağız. Her zaman söylerim. Bir; Güzel Hosting, iki; SekerShell'dir bana göre. Her ne kadar XenForo uyumlu adı altında hosting satışını yapmasalar da önemli olan inode limitleri olduğundan bence madem böyle bir süreç yaşadın, yıllık almadıysan bir an önce onlara dön.

Bu arada hangi firmadan bahsediyorsun bilmeden, seninle istişare etmeden yazıyorum bunları. Yani kıymetli tostçu abiler; bu adam bi' karalama kampanyası yapıyorsa halihazırda ben müdahil değilim. C ile başlayana mı çakıyorsun yoksa şu ucuz deyip .com.tr'li ve Neslihan'ın siteyi barındırdığına mı? Bunu bilmeden ezberden söylüyorum yani.

Neslihanın barındığı site çok kaliteli bir site.. Orası değil... C ile başlayan... Şeker bana yaramaz bana dürüst adam lazım.. Bana destekte okey çekip... Olmadı dediğim'de daha olmadı diyen bir tayfa onlar.. Birde forumlarda yazışan kurumsar şirket elemanları falan bana uymuyor.. Ağırlığı yok.. İnode olayını xenforoda halleden ilk kişiyim ben.. Nerede olsam barınırım.. Disk alanımı 9 GB'den 700 Mb indirdim ben.. Ben bir kullanıcı değilim @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] kullandığım şeyin hamiliyim.. Yani bilmediğim bir'şeyin içinde bulunmam.. Geçen şu s postada sana bir'şey yaptm hostinge gönderdim demiştim laf arasında... O olay komple hosting sahibince bütün müşteri hesaplarına uygulanmış... Bu'da çakışma yapınca sitelerin hepsi gitmiş.. Oluşturduğu hosting kullanıcı hesapları ve reseller hesapları.. Onda'da duyuru yapmışlar şu tarihte bakım onarım olacak siteler kapana'bilir diye.. Yani ben kendim için kendime özel bir'şey yapmışım sen bunu neden tüm şirketinin müşterilerine uyguladın ? İş bilmezlik... Hostiingimi aldım bitti bir çok hosting böyle geride bıraktım boşa gitmesin kalsın.. Daha öncede ben bunlarla sorun yaşadım'da panellere girmem işim olmaz durağan halde bırakırım diye geri döndüm..Ama pişman oldum.. Ki şeker de öyle pişmanlık verecektir.. Ben veri kaybı yaşadım mı biter o Lekeli yerlerle uğraşmam.. Neyse bi yemek yiyim.. Gel sende 2 saatte gelirsin yemek yiyek..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı