Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Ağustos 2023, 20:12   #3
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Musteri Her Zaman Haklıdır

Hosting firması sorun çıkardığında yaramaz o hosting beni kandırdı daha uğramam diyorsan müşteri olarak haklı maklı değilsin... Para verdin mi? Aldığın ürün özellik dışı veya anlatılan dışı mı çıktı ? Düş peşine..

En basit örnek vereceğim size ... İstanbulda çok pahalıydı 1000 tl gibi bir miktar çıkıyordu.. Anadolu'da arzuhalciler var.. Dilekçe yazan.. Adliyede yakınsa .. Durumu anlat yazdır ver gitsin... Yine uğraşma boşver ama derdini anlat... Müşteri haklı değildir diyenler ya yalakadır iş vereninin yada iş verendir.. Genelde bu böyledir..

Neden böyle sert konuştum... Bende işverenlik yaptım patrondum yani.. Sonra aynı işimin ustalığını kendi fabrikammışcasına akraba şirketinde yapmışlığım var.. Özetle bildiğim bir konu olduğu için sert konuşmamda sakınca yok..

Bakın size gerçek bir olaydan örnek vericem... @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] yüzü burada.. Olay yeni sayılır haftası geçti geçmedi.. A101 markette bir tost makinesi vardı.. Ucuz bişey ucuz dediğim markasına göre ucuz .. aylardır bakıyordum param yoktu alamıyordum allahın işi maaş yattı borçlarımın bir takımını gönderdim birazda elimde kaldı .. İhtiyaçta vardı senelerdir alacam diyip para olsada olmasada alamıyordum aklımdan çıkıyordu..

Takip ettiğim makine dandik bir markaydı almaya karar verince yanına gittiğimde yanında kaliteli bir dünya markası vardı.. Çok çok uygundu fiyatı.. Hadi onuda yazayım .. 710 tl gibi bir fiyat yazılıydı... Aldım kasaya gittim.. gittik.. tık okuttu 970 tl dedi.. Dedim etikette bu marka 710 tl ? Dedi'ki tamam kabul ediyorum size sorun olacaksa 710 tl ödeyin siz dedi... @DESTİNA ile bakıştık.. Bize sorun olacaksa? A101 de bu çalışan ama yani acırsın dimi ? Çalışan insan patron değil.. Dedik etiket aylarca duruyor orada ? Evet efendim her'şeye zam geliyor şudur budur çekti.. Bizde dedik sen ne iş yapıyorsun o zaman burada ? Değiştir bizene.. Neyse dedi geri iade etmeyecekseniz dediğiniz fiyattan veririm.. Bak bak Ağam pazarlığa tutuştu.. Dedik gördüğümüz fiyattan alıyoruz arıza çıkar sorun çıkar getiririm iade'ye .. Yok dedi o garantiye girer biz garantiye göndeririz.. Ya koduğumun aptalı garantiye giden ürün bozulan üründür.. Bozuk sattığın bir ürün niye garantiye gitsin ayıplı mal satıyorsun.. Neyse öyle böyle aldık ciahzda sorun yok..

Şimdi bazen çalışanlarda yalakalığın peşinde... Ha bu arada fişi 970 tl'den kesti... Ama ben 710 verdim.. .Allah orada çalışanların yardımcısı olsun.. Açık çıktı diye ceplerinden öderler herhalde... İşçinin günahı ne ? Haram abi..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı