Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2023, 21:03   #15
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 25. Haftanın Konuğu Regex

Arkadaşlar adam lise zamanında hayallemiş avukatlığı... Testi sallayıp o bölüm olmadı ama şunu tutturdum dememiş... E hukuk bölümü diye biliyormuymuş onuda bilmiyorum ya neyse jfkddj... Belkide demişti o olmazsa bu olur ama yine olmuş...jfkff ulan oku oku tahsili yükselt ... Sonra git fabrikada işçi ol bu reva mı lan ? Diyenlerden değil demek'ki... Neyse 1 haftası var daha sabote için çok zaman var...

La şaka maka avukatlık zorunlu bir meslek hali olmadığını anladım o bölümle ilgili olsanda.. Baro ve özel büro olayları farklı galiba... Neyse bunu fazla dallandırıp budaklandırmamak lazım forumlarda tamam... Gerçi benim arkadaşlarımda senin meslekten ama onlar daha çok böyle kişisel avukatlık yapıyorlar.. Misal buradan herhangi'birisi kendisine özel olarak tutup aile avukatı yapabiliyor arasındaki anlaşmaya göre...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..