Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2023, 21:42   #8
Çevrimiçi
Charismax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Almanya'da esrarın yasalaşması

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Sırf örgütlere darbe vurmak için böylesi bir risk çok saçma.Örneğin sigara,alkol yasal ama hala gidip kaçağını yapıyoruz,alıyoruz.Bu durum esrarda da aynen böyle olur.Aksine yasal olması kaçakçıların da elini güçlendirir.Yasal olunca kim satacak kim üretecek ki.Üreten kesim çok çok az miktarda yapabilir. ( siviller ) Mevcut kaçakçılar bu defa yasal kuruluş kurup satar (:
Hadi Almanya işini biliyor diyelim de dünyada yasalaşması gibi bir risk alınamaz.Hele ki ülkemizde.
Bir çok ülkede bu yasalaşacak ... 4 senedir bunun konusu türkiye'de geçiyor .. Tabi haberlerde değil bazı sosyal medyalarda ve bazı konferanslarda kenevir satışı düşünülürse belli bir miktarında satışı söz konusu olur diyorlar.. Dünyada bu sıçrama gibi ülkeden ülkeye zaten yayılacak önünü alamayacaklar önünü alamadığın bir'şeyi kontrol etmek için yasalaştırırsın.. Bu arada başlıkta ESRAR yazıyor ama o kenevir ben kenevir için konuşuyorum.. Kenevir'de esrar kategorisine giriyor ama esrar yasalaşması değil sanırım.. Haşhaş ve diğer ot türleri haricinde özellikle kenevir diye biliyorum..


Kenevir (cannabis) türleri rakı votka gibi kafa yapıcı ürünler.. Diğer tür esrarlar diğer ot çeşitleride kafa yapıyor ama zararları kenevir gibi değil.. Onun bilimsel bir videosu vardı ya sanki.. Burada güzelleme yapmaya çalışmıyorum ha yanlış anlaşılmasın Bu olacak yani satılacak.. Bu hükümette olmaz bir diğerinde olur ama olacak.. Para var işin içinde sağlık konusunu zaten uydururlar..


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..

Konu Charismax tarafından (18 Ağustos 2023 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı