Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Olm elinin altında XenForo gibi gece/gündüz moduna elverişli bir şaheser var; hâlâ şikâyet ediyorsun. Senin yüzünden buraya @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile hiç normalde vBulletin 3'te olmayacak açık ve koyu mod yapmıştık. Hep senin yüzünden yav. İşin gücün bana zarar.
Hâlâ daha bizden başka vBulletin forumda da yok ha. Millet aynı tema ve fakat farklı renk varyasyonunu yapabilmek için ayrı olarak XML dosyası yüklüyor. Sonra temada bir değişiklik gerçekleştirdiğinde aynı değişikliği diğer temaya da uygulamak zorunda kalıyor.
|
Yav yok xenforoda'da istediğim renkler yok.. vbulletin 3'lerde var... O bir renk var böyle siyah desen değil ... Gri siyah desen değil.. Böyle değişik.. Şimdi xenforo'da yok derken.. Kod olarak var.. Göstermesi vbulletin 3 gibi değil.. Css html sürüm olayı var .. Birde 2023 tarayıcıları ile tee 2008'lerin tarayıcı kod çözücüleride aynı değil... Valla bak çok tema gördüm karanlık gece modu hiç birisi iyi değil o renk şeyini yakalayamamışlar.. Yok ki bir örneğini göstereyim..
Ha harbi XML dosya'dan yükleyenler var la.. Tema üzerinde çalışma yapamıyorlar galiba sfasgd
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..