Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2023, 18:29   #26
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 25. Haftanın Konuğu Regex

Alıntı:
Gülümse kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Çok merak ettiğim bir şeyi sorucam.
Benim açımdan sıkıntı yokta bazen çoook uzun yazdığın zaman '' ne boş yaptı bu yaa'' tepkisi ile karşılaştın mı?? Karşılaştıysan senin tepkin ne şekilde oldu???

Ayyy birde dedikodu var mı dedikodu. bu aralar tüm kanalları kapattım resmen dedikodu gelmiyor seninle çok pis dedikodu yapasım var ama herkes ile kankasın yapamıyorum
O “gene uzun uzun yazmış” muhabbetini eskiden @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] yapardı. Ben de bozulmaz şakalaşırdım. Bununla ilgili espriyi genelde kendimle dalga geçerek ben yapıyorum. Ancak şöyle de bir şey var ki ben her konuda, her zaman ve her şeyde uzun açıklama yapmam. Bazen kısa, öz ve net taşı gediğine koymasını daha çok seviyorum. Hatta yirmili yaşların özellikle başlarındayken yazdığım bazı yazıları okuyunca ben de kendime aynı tepkiyi veriyorum, bunu bu kadar ciddiye almak yerine 2-3 kelime yazıp geçiştirilebilirmiş diyorum. Yani zaman bu konuda da biraz ilaç oldu diyeyim. İkili sohbetlerimde ise genelde “bu, bunu okur” dediğim ve detaylandırmaya değeceğine inandığım kişilere uzun mesajlar yazarım. Böylelikle uzun uzun yazılan bir mesaja kısacık cevap alma hüsranıyla karşılaşma riskimi de minimize ediyorum.

Dedikodu mu? Ne kadar da kötü bi' şey. Ben herkesle kanka değilim aslında. Bununla ilgili de asıl samimiyetin herkesle değil, sayılı kişiyle iyi anlaşmak olduğunu; herkesle samimi görünenlerin aslında samimiyetsiz olduğunu insan psikolojisinden girip sosyolojik nedenlerden çıkarak uzun uzun açıklardım da boş yapmaya gerek yok şimdi. Beni bulamıyorsan, benimle yapamıyorsan kendime bu konuda vekil olarak @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'yi tayin ediyorum. Beni temsilen onunla görüşebilirsin, teşekkürler.

Alıntı:
eLfida kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] yiaaa ahahahsgdkoxshsjdn fetiş değilim demene kahkaha attım sjnxhdnzkenhdxkn bu arada Mustafa anasına çekerse cevaplamaz çünkü o bir üşengeç ponçik;d
E benim yeğenim, ponçik olacak tabii. Dayısı da üşengeçti, en zor derslerin finallerine bile millet tuğla gibi kitaplar olduğundan; 2 hafta öncesinden başlamasına rağmen ben son gece çalışırdım. O yüzden yadırgamam, üşengeçliği dozunda olduğu sürece severiz, değil mi @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]? Sahi; sen neden bana hiç soru sormadın? Bak bi' mami de bu @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ponçiği. Diğer mami olarak sorularını bekliyorum.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.