Konu: KoJiRo
Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2023, 21:56   #6
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: KoJiRo

Alıntı:
KoJiRo kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Teşekkür Ediyorum Nedense Forumlar Çok İlgimi Çekmiştir İlk Kullanmaya Başladığımda Baya Sarıyor Demiştim 2006 dan Bu Yana Böyle Devam Bırakmak Yok Siyasete Gelince Hiç Sevmediğim Bi Platformdur Çünkü İnsanlar Birbirini Kırmakta Üstüne Yok Takım Tutar Gibi Parti Tutuyorlar Hatta Bir Gün Bi Hanımefendiyle 2008 de Ufak Şaka Tarzı Bi Kelime Söylemiştim Kendisi Galatasaraylıydı Demez Olaydım Öyle Bir Fanatikmiş'ki Yemediğim Laf Kalmadı Bayan Olduğu İçinde Sesimi Çıkarmadım Diyeceğim O Ki Ne Fanatiğim Nede Siyasetçiyim Siyaset Olan Bir Yerde Huzursuzluk Olur Ortam Bozulur Forumlarda Genel Olan Birşey Bu Yüzden Uzak Durmaya Gayret Gösteriyorum.
Valla bizim bu Ada'da siyaset konuları gayet harman gidiyor @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]. Türk milliyetçisi, Alperen düşüncesine sahip diyebileceğim forum sahibi @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ve %100 muhalif, ama ulusalcıları da sevmeyen, mevcut iktidarı olabildiğine eleştiren @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'nın münazaralarını izlemek keyifli oluyor. Buna ek olarak son zamanlarda @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] da dahil olmaya başladı; @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'yi saymıyorum zaten. Yani burada fanatizm, hakaret, belirli bir görüşün üstünlüğü olmaz. Konulara iştirak edersen keyifli bir münazara yaşanacağına inandığım için dile getirdim -ki seninle siyasi görüşlerimiz de tamamıyla zıt. Ancak sen bilirsin elbette. ^^

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı