Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2023, 17:16   #12
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Margot Robbie

Normal ölçülerde bir kadın.. Hiç bir güzelliği numarası yok.. Ama dc evreni marvel evrenine göz kırpan olarak .. Yengemizdir.. O yüzden barbie yada harbie ne çekerse çeksin bu sinema evrenine aşina olan herkes izlemeye gider...

Misal barbie giden 30+ yaş üstü erkekler bunun kadın olduğundan dolayı gittiklerini sanıyorlar.. Y kuşağının Barbie ile işi ne olim.. Kadın harley Quin'i oynadı... Joker'le hikayesi var.. Ayrıca Gerçek kötülerde rolü'de harika.. İleri'de iron'man dönüşü marvel içinde yer alacağıda söyleniyor.. Bunu bırak en kötü adamı bile sinemada destekleriz.. Bunu nasıl anlatsam bilemiyorum.. Marvel ve Dc evrenini bilmek gerekiyor...
La bu arada Harley QUinn çok çılgın bir karakter.. Onu yazan adamın kalemine sağlık.. Bu gajı onu çok güzel oynuyor mimiklerle harekerlerle falan... Çılgınlığı tam yakıştırıyorum..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..

Konu Gress tarafından (20 Ağustos 2023 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı