@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] diyorum ama siz O'nu Renksiz olarak bilirsiniz. Bu adam sürekli kullanıcı adı değiştirir, değiştirir; sonunda yine Renksiz'e dönerdi. Bi' @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'da böyle olmadı nedense.
Onur ile tanışıklığımız 2015 yılına dayanır. Dost olmadan önce sağlam kavga etmişliğimiz vardır. Hatta sonra bunun açtığı renksizforum'u hekleyecektim de kıyamamıştım.
Run baby run! Anladın sen.
Şaka bir yana; kavgayla ve yanlış anlaşılmayla başlayan bu etkileşim, beraberinde güzel bir dostluğu getirdi. Askere gidişi, askerden dönüşü falan daha dün gibi aklımda derken nihayet bu yıl Bursa'da yüz yüze görüşerek dostluğumuzu ayrı bir radeye getirdiğimizi düşünüyorum.
Her ne kadar 1.5 iskender sözü yerine -daha bir önceki gün iskender yediğim için- kendisine pide ve zibilyon tane ayran ısmarlatmış olsam da artık bir dahaki sefere de başının etini yiye yiye iskender ısmarlatırım. Nema problema. Vaktimiz bol, hayat uzun.
Yakışıklılığına, motor tutkusuna ve dahi bilimum şeye daha değinirim de uzun yazınca uzun yazdı diyorlar. O yüzden şimdilik bu kadar, öptüm bye. Seviliyorsun.