20 Ağustos 2023, 19:11
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Sözlük konusunu sözlük konusundan çalmak
Alıntı:
Fati kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Şimdi bak dedin diye cevap vermek istedim.. Mesela senin burada açtığın konuların aynısı benim açtığım konularda'da var.. Bakıyorum tarihe zamana benden aldı herhalde diyorum.. Oysa benden önce açmışın.. Bazende bakıyorum senden önce açmışım.. Yani tamam denk geliyor bazı düşünceler ama burada demek istediğim o değil.. Kızlar soruyor sitesinden kızın sorduğu bir soru başlığını alıyor ya soru konusuna ya sözlük alanına yapıştırıyor.. Bire'bir yapıştırdığını nerden anlıyorum? Bizler google araması yaparız index olayları için konunun durumuna bakarız bazen.. Bakıyorum aynı başlık farklı bir site'de var.. Şimdi benim konuşma tarzım belli aklıma geleni kencimce yazarım.. Bunu birisi aldığında anlarım tabi uzun başlıklar için diyorum bunu ben.. Bu'da bunun gibi.. Böyle bir konudan bahsediyorum çalmak derken..
|
İşte o noktada gerçekten çalıntı mı değil mi anlamak için, içerik devreye giriyor. Adamın yazdığı yorum kendine mi ait, yoksa tamamen oralardan kopyalama mı.
Bazen gerçekten benzer başlıkları bizlerde düşünebiliyoruz.
Hayatın içinde benzer şeylerle karşılaşıyoruz. Bizi ayıran yorum. Eğer aynı yorum yapılıyorsa, orada çalıntı olduğu anlaşılıyor zaten.
Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler! To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
Alıntı
|