Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2023, 23:20   #11
Çevrimdışı
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Almanya'da esrarın yasalaşması

Alıntı:
Donnie Brasco kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hayır olmaz aylık 50 gram ile sınırlayacaklar, zira yasal olacağı için illegalin önünü alacaklar yani el altından sürme gibi bir durum olmayacak. 50 gramı 30'a böldüğün zaman 1,6 gram esrar ediyor. Yani 1,6 gram 1 adet tek sigara tütününden biraz daha fazladır.

Çok bir kafa yapmaz yani kendini kaybedecek kadar, ki sigaraya ara vermiş birisi bile sigara içince başı dönüyor ve leyla geziyor. Aynı olay olur ve daha sağlıklı olur, zira sigaradan sağlıklı olduğu belgelerle kanıtlanmıştır.

Buradan övücü gibi gelmesin ama gerçek bu şekilde, serbest olan ülkelerde suça teşvik oranı, serbest olmadan ki seviye ile aynı olmuştur. Yani aksine insanları sakinleştiren ve dinginleştiren yapısı vardır.
Esrar bağımlılığı nasıl sigara bağımlılığından daha az zararlı olur?Ayrıca sigaraya ara verip sonradan tekrar başlayan kişi esrar kullanan kadar kendinden geçmez diye düşünüyorum.Uzun süreli esrar bağımlılığı beynin doğru çalışmasını uzun vaadede engeller ve kalıcı hasarlar bırakabilir.Anksiyete,bipolar vs.

Devlet 50 gr ile bunu sınırladı ama bu doz günlük mü,haftalık mı,aylık mı?Bu gramı nasıl kontrol altında tutacak?Binlerce belki milyonlarca kullanıcısı olacak.


“ Siz çoksunuz,biz Türk..."


Bilge Kağan

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı