22 Ağustos 2023, 14:32
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Ocak Ayı Sözleri
![](https://i.hizliresim.com/VGRDGV.png)
Ocak ayında ellerim titrer. Üşüdüğümden mi sanıyorsun? Hayır…Yalnızlığımdan.
Ocak delikanlı aydır. Ne kadar yalnız olduğunu, suratına suratına vurur soğuğuyla.
Ağustos’ta buz tutuyor, Ocak ayında kavruluyor yüreğim…Aşk böyle bir şey işte.
Kışın soğuğu ocakta kalbime kadar işlemiş olsa da alev gibi yandığını asla unutma.
Ocak ayı geldi sivrisinekler hâlâ evi terk etmedi. Görev aşkı böyle bir şey olsa gerek.
Seni seviyorum aşkım, bu yüreğim şaşkın. İster Ocak ister Kasım; biter mi benim yasım?
Geldi bak ocak; bilmem dünya kaç bucak; sana buradan sevgi, gönderiyorum kucak kucak.
Ocak ayında termometreler eksi kaç dereceyi gösterirse göstersin; sen varsan üşümem ben.
Ocak yeni sezonun başlangıcıdır. Kışın tam ortası, soğuğun saltanatını ilân ettiği aydır Ocak.
Dost diye diye; nicesine sarıldım, Ocak ayında benim sâdık yârim petekler ve battaniyemdir!
Temmuz ayında yandık deriz klimanın altına koşarız Ocak ayında donduk deriz peteğe yapışırız.
Seni öyle çok sevdim ki bir tanem sanki Ocak ayında değil de haziran ayındaymış gibi yanıyorum.
Kucağın dolu olursa ocağın her zaman yanar. Ocak ayında hazırlık yapmayan, ilkbaharı boş geçirir.
Bu Ocak ayı ve sonrası hayatınızın ikinci baharı olsun. Ocağınız yeşersin; gönül bahçeniz yeşillensin.
Yeni yılın ilk hediyesi Ocak ayıdır. Onu iyi değerlendirmeli ki; sonraki güzel hediyelere hak kazanalım.
Ocak ne güzel aydır… Yeni yılı o getirir. Yılın başını o çeker. Yeni yılın ilk günü onun sayesinde tatil olur.
Siz aşk acısı yaşıyorsunuz, herhangi bir acı koymaz sanıyorsunuz. Sonra ocak ayı doğalgaz faturası geliyor.
Ne zaman üşüdüğümü hissetsem hep Ocak ayını hatırlarım, ne zaman kalbim sızlasa hep sen aklıma gelirsin.
Aman gözünü seveyim Ocak ayı fazla efkarlanmadan yıkıp dökmeden geç git biran önce donduk bittik artık.
Ocağın soğuğu bedenimi üşütse de, ellerim buz tutup taş gibi kesilse de, kalbim hala sıcak, hala senin için çarpıyor.
Ocak ayı geldi mi korkular sarar içimi. Bir sene geride kalmıştır acısıyla tatlısıyla. Bir yıl ihtiyarlamıştır bedenim.
![](https://i.hizliresim.com/VGRDGV.png)
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
Alıntı
|