Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2023, 22:26   #5925
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Olaya bak... Forum dışı normal insanlarda hacker...

İş yerinde servisciyle iletişim problemi yaşamıştım whatsapp üzeıri bir yazışma yapmıştık.. İçerik girmiycem... Adama yazıp attığımın karşıllık olarak cevabını bana yazmamıştı.. Tik olarak'da okunmamış yazdığıma bildirim olarak bakmış tahminimce...

Bir durum oldu.. Başka bir kişi .. Bana o serviscinin whatsapp'nın ekran resmini attı .. Hayır öyle yazmamışsınız diye.. Bende anlık olarak konuşmaları çekip attım...

Bana attığı resimde.. Benim yazdığımı okumuş bana cevap vermiş ben cevap vermemişim görünüyor...
Bende ise benim yazdığım son ileti...

Demek'ki bu consolcular normal vatandaşlarda'da geçerli..

İlginç.. Ama adamı madara ettim.. Torpil adam kayırma taraf tutma yapan insanları affetmem geçmiş olsun... Durumu bir mala anlatır gibi anlattım.. Yine ben kazandım... Yalnız adamın abla abla dediği 4 5 tane kadın var 2'si dul 2 si genç... Adam işi çözmüş... puhahaha ... Ya ben kaçın kurasıyım sdgsgsfg

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı