Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2023, 23:29   #51
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 25. Haftanın Konuğu Regex

Alıntı:
eLfida kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bakıcı mi daha iyi bakar kreş mi sence @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Bana sorarsan ikisi de değil. İmkan varsa, okul çağına dek aile tarafından bakılmalı. Hayatta en şanslı olduğum konulardan bir tanesi diyebilirim. Okula başlayana kadar bana anneannem bakıp, beni o büyütmüştü.

Bakıcı konusunda düşüncelerimi sana ayrı olarak belirtmiştim ponçiğim. Mecburiyet hasıl olursa mutlaka kamera koyulmalı ve kendisi bu konuda bilgilendirilmelidir ki korksun. Günümüzde gerçekten insanlıktan nasibini almamış, küçücük çocuğa eziyet edebilen şeref yoksunu ve burada tasvir etmeye bile kelime bulamadığım; denk geldikçe kanımızı donduran, insanlığımızdan utandıran haberlere tanık olduk. Sen zaten bilinçli bir anne olduğun için işini şansa bırakmayacağını biliyorum. Kreş için de erken diyorum ama tabii başka seçenek yoksa, işe dönmek durumundaysan bilemiyorum. En doğrusunu tartıp, düşünüp ne yapacağını sen bilirsin.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.