Konu: Regex
Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Temmuz 2022, 16:10   #10
Zoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Regex

Ben ki sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren Forumun özel üyesi Akdeniz'in ve Karadeniz'in ve Rumeli'nin ve Anadolu'nun ve Azerbaycan'ın ve Şam'ın ve Halep'in ve Mısır'ın ve Mekke'nin ve Medine'nin Ve Kudüs'ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen'in ve nice memleketlerin sultanı ve Sultan Sakil.

Sense tahtımla kafayı bozmuş, üstüne darbeler planlamaya çalışan bir rakib-ı vahşet.

Genelde herkes uzun zamandır tanışıyoruz diye giriyor cümleye.. Evet uzun zamandır tanışıyoruz. Uzundan kasıt 2018 yılı.. 4 yıl dile kolay..
Tamam mübalağa etmeye gerek yok öyle aman aman tanışmışlığımız yok. Demem o ki rakibin de kalitelisi lazım.
Mizah anlayışı aramızdaki diyologları kolaylaştırıyor.

İyi bir birikimi iyi bir öngörüye sahip.. Başladığı her işin sonunu getiren. Gerçekçi, meraklı ve disiplinli.
Genelde insanlara yaklaşırken temkinli ve kafasındakiyle kıyaslayarak yaklaşıyor... Ön görüleri yüksek olduğundan olsa gerek.. Dikkat lütfen önyargılı demiyorum. Tabi arada bir önyargıları olmuyor değil.
Dışarıdan görünüşün ardında farklı bir şahsiyet de barındırıyor. Zaman zaman ortaya çıkmıyor değil.
Gözlemlerim genelde beni yanıltmıyor, sürc-i lisan yaptıysam afola.

Benim sözlükte guzel temennilerle bitirdiği gibi bende ona gönülden mutluluklar diliyorum. Hayatında güzellikler eksik olmasın.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı