Ata erkil toplumun çocuklarıyız.. Özellikle Y kuşağı denilen kuşak milenyum ile 90'lar ve Z' kuşağı ile yeni nesil jenerasyon dünyasının yüzleşenleriyiz..
Babaların evdeki ağırlıklarını biliriz.. Küçükken sözlerinin geçmesi.. Dediklerinin olması.. Tabi hanımı ile istişarelidir bunlar .. Biz çocukken pek anne babaya kafa veremiyoruzdur..
Yalnız yeni tür mü desem yeni yaşam mı desem.. Yada eskileri değiştiren yeni çocuk torunlar mı desem bilmiyorum.. Sanki bu ataerkil toplum olayı kadın cinayetinde erkeklerin güç göstermelerini betimlemek için var gibi..
Evlerde artık kadın isterse diye bir durum mu var ne... Sanki babalar vasfını yitirmiş gibi' mi? Ne bana öyle geliyor..
Minimum bir örnek vericem..
Anne kızının sevdiği oğlana izin vermeyen babayı her türlü ikna ediyor ? Eskiden çok çok zor ikna olamalar vardı.. Şu'an sanki bunlar biraz kadının karar mekanizması kurulmuş gibi çalışıyor...
Dallandırdım budaklandırdım konu içi karıştı.. Zeki arkadaşlarsınız siz anlarsınız sdgdsfg
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..