Yanıt: Kendime Not!
Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Olayın dışındayım ama @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] kankamla meşhur düşmanlığımız nedeniyle takip etmiştim. Ben de şaşırmıştım. O çocukla ben orada teknik yöneticilikten ayrılmadan önce iyi bir arkadaşlığımız vardı. Akademisyen olmasına rağmen hiç burnu havada biri de değildi benim tanıdığım zaman zarfı içerisinde. Ben de seni tanımıyorken fena gıcık alıyordum bu arada. Belki o da öyle olmuştur.
|
Bende olayın dışında olarak banlandım zaten... Herkes sebebini bilmedi sebebi bana özeldi ben yazdım öğrendiler... Yeni olmama rağmen tanımadıklarım bile hakkımı aradı ama site sahibi elemanını tuttu hassas noktası ya kim bilir ne gazeller anlattıydı adam kıza... Sonra tabi dönünce onunla uğraşma dendi kapatın bu konuyu dendi konu kapandı... Reis olay bu zaten kimi översem arkama geçer kimi okşarsam bana kaldırır başını jfkdjfkd Bu hiç değişmez.. Yani ne alaka... Yorumum atatürkün askeri bir deha olması ama şu şu yanlışlarının olması demem'di.. Bunuda ilber hoca diyor ben değil.. Ben o dönemdemiydim ki bileyim ... Şimdi git bak akademisyene konferansta fatih sultan mehmet han kölesiyiz diyip şerri hükümleri savunuyor... Hikayeden akademisyen... Gelsin ona ben bi konferans daveti yapayım sezai türkün... Bişiler öğrenir.. Ahahaha
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
Konu Gress tarafından (27 Ağustos 2023 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.
|