Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Ağustos 2023, 13:23   #6
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Hanedanlık'la alakan yok nasıl osmanlı torunusun?

Osmanlı bir ecdan değil... @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] osmanlı bir hanedanlık tıpkı öncesinde olan romalılar gibi... O zaman birisi çıkıp ben roma imparatorluğunun ecdadıyım derse buna bir'şey diyemezsin... Hüküm süren bir gücün halkıyız hepimiz biz.. Aslımız türk tatar kürt laz bu etnik köken ile o dediğin aynı şey değil.. Bende galatasaylıyım ? Misal verdim... Toprak kaybettiğimiz yerler yunan mısır suriye hatta avrupa kıtaları osmanlı mülküyken osmanlı malıydı osmanlı olarak geçerdi... Bir yunanlı neden ecdanını osmanlıyı red ediyor o halde ? Yani tarihe bakmakla tarihi bilmek çok farklı şeyler...
Şerri hüküm uyguladıkları için örf kanunlarıylada harmanlı olduğu için ecdadımız diyoruz... Hayır ecdadımız değil.. İmparatorluk/hanedanlık bunlar soy ile ne alakası var... Büyük iskender ? Dünya onun torunlarıyla mı dolu.. İstanbul moğolların elinde olsaydı bir türk olarak ecdadın onlar mı olacaktı ?

Şanslıyız'ki osmanlı gibi bir şanlı hanedanlık devlet hüküm sürmüş... Demek istediğim başka benim..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..

Konu Gress tarafından (27 Ağustos 2023 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı