Alıntı:
sihirbaz kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Kendini gelecekte nere de görmek istersin
|
Şu an işim gücüm yerinde, yani bundan bir 5 yıl önceye nazaran olmak istediğim yerdeyim. Peki bu yeterli mi? Tabii ki hayır. Hayatımda hiçbir zaman "azıcık maaşım, ağrısız başım" kafasında bir insan olmadım. Hırsları maddi gerçekliği görmesini engelleyen biri de değilim; her duruma realist yaklaşabiliyorum. Bu iki mentalite birleşince de başarıyı doğurur düşüncesindeyim. Hayatım boyunca hep böyle oldu.
Maddi anlamda daha da güçlenmek için çeşitli projelerim var. Bunlar mesleğimden bağımsız, alaylı uzmanlaştığım konulara yönelik; pasif gelir hedefli ve yurtdışına yönelik projeler. Bunlarla maddi gücümü yükseltmeyi hedefliyorum. Ek olarak bu gerçekleştiğinde, farklı yatırım ve girişim projelerim de planlanma aşamasında mevcut.
Gelecekte kendimi ütopik olarak görmeyi hayal ettiğim yer daha ziyade sanatsal faaliyetler. Müzik alanında yetenekli olduğumdan sanırım bahsetmiştim. Ata Demirer gibi biraz müzik, biraz taklit, biraz da komedi olarak iz bırakıp; yine Ata Demirer gibi denizde yaşamak ise ütopik hayalim. Ne kadar gerçekleşir, ne kadar gerçekleşmez bilmiyorum ancak zoraki yapma zorunluluğumda olduğum şeylerde en iyisini gerçekleştirdikten sonra istediklerimi yapma arzusundayım. Bakalım.