Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2023, 23:45   #11
Chen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Milli Eğitim Bakanı'ndan talimat: Öğretmenler beyaz önlük giyecek

Özgürlük şu bu bilmem ne ama..
Hanımlar beyler Allah aşkına öğretmen, eğitimli kişidir öğrenciye örnek olacak

Fakat bu kıyafet yönetmeliği de amacını aştı yani bir deri tayt pantolon giymiş öğretmen, okul çıkışı "orta okul" ORTA OKULLL çocuklarının kahkaha ile birbirine anlattığı şey pantolondan öğretmenin neyse...

Bunlar ergenliğe yeni adım atan çocuklar Allah aşkına podyumda boy gösterir gibi birbirleri ile yarışmak mıdır medeniyet sivilinde dilediğini giyersin ama ben şimdi yaşlı teyzeler gibi yorum yapmak zorunda kalıyorum

Geçen gün de markette gördük aşaği rafa eğilmiş öğretmen hanım, boy friendi arkasından sevgi gösterisi babında temaslı tuhaf hareketler yapıyor

Evet sivilinde istediğini yaparsın ama artık öğrencilerinle birlikte aileleri de tanıyor seni, maalesef okula yakın çevrede yine uygun olmuyor bu hareketler.

Aaa öğretmenim diye çocuk kucaklamaya koşarken jfjdjxj belki anne babasını görmediği şekilde temas halinde görüyor çocukları da azıcık düşünün yani..
Neyse bu kadar eleştiri yeter

Herkes kendini biliyor isteyen istediğini alır isteyen aaa ne bağnaz fikirler diyebilir

Öğretmenliğin kutsallığını sabote etmeyin lütfen kendi ellerinizle

Elbette siz de insansınız ama birbirinize de tanınmış olduğunuz ufacık mahallede dayamazsınız dimi
  Alıntı