Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2023, 07:52   #7
CEDDİ OSMANLI
SiyahSancaktaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Esenyurt’tan sonra Silivri! Silahlı tüfekli büfe baskını

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Geçmiş beni ilgilendirmiyor. Ben şimdiye bakarım.

Eğer şimdiki iktidar toz pembe tablo çiziyorsa, dünya bizi kıskanıyor, dış güçler diyorsa o zaman ben bunun hesabını sormak isterim.

Yahu o kötülediğin dönemlerden ne farkımız kaldı. Her gün sokakta birileri vuruluyor. Her gün sokakta iki grup birbiri ile çatışıyor. Her gün birileri birilerini bıçaklıyor.

Bak her gün arat, onca sansür ve yasağa rağmen en az 5-6 haber bulursun. Münferit olayı da geçti bunlar. Daha geçen bizim burada otelde düğün varken, düğünde masaya oturanlar yemek servisi gelmedi diye garsonun kafasına sıktı.

10 sene önce münferitti bu olaylar. 15 sene önce esamesi pek okunmazdı. Şimdi Meksika'ya döndük.

AKP suçlanınca bazı insanların tüylerinin diken diken olmasını anlamıyorum. 20 yıldır tek başına iktidarsa çatır çatır suçludur bu yapı.

++

80 olayları zaten dizayn amaçlı olaydı. 90 dönemi o zamanki iktidarın mafya bağlantısı ile açığa çıkan olaydı. Bu durum ise ülkenin yönetilemesi, iktidar sorunun göstergesi. Bu dediğim diğerlerinden daha korkunç. Daha da korkunç olanın bu olanlara tek önlem alınmaması ve umursanmaması.
Üstad iktidar suçlanınca veya eleştirince tülerin diekn olduğu felan yok eleştiri
her zzaman olacak ben sırf muahliflik olsun diye muhalaefete şaşıyorum..

Ben bugün ki durumu savunmuyorum ki aksine sana hak veriyorum..

Lakin öyle bir tablo çiziyorsun ki bu iktidardan önceki dönemler cennetmiş

gibi lanse ediyorsun şiddet cinayet olayında ..

işine gelmeyen yerde geçmiş beni ilgilendirmez diye kaçmana gülerim sadece

Tarihe objektif bak üstad acizane cahilce tavsiyem ..
  Alıntı