Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2023, 10:58   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Usta Oyuncu Ünal Silver Yaşamını Yitirdi

Usta Oyuncu Ünal Silver Yaşamını Yitirdi



Bir süredir hastanede tedavi gören 75 yaşındaki usta oyuncu Ünal Silver yaşamını yitirdi.Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören başarılı oyuncu Ünal Silver yaşamını yitirdi. Ölüm haberini duyuran menajerlik şirketinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Usta Oyuncumuz ve çok değerli dostumuz Ünal Silver'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.. Onu çok özleyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

1 AY ÖNCE SON HALİNİ PAYLAŞMIŞTI
Uzun süredir hastanede yatan oyuncu, 24 Temmuz'da Instagram hesabından son halini paylaşarak "Hamburg'dan Yaşar kardeşim ziyaretime gelmiş" ifadelerini kullanmıştı. Oyuncunun rahatsızlıkları nedeniyle oldukça zayıfladığı dikkat çekmişti.

"ONU ÇOK ÖZLEYECEĞİZ"
Renda Güner sosyal medya hesabında "Usta oyuncumuz ve çok değerli dostumuz Ünal Silver'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz... Onu çok özleyeceğiz" notunu paylaştı.

HÜLYA DUYAR'DAN VEDA MESAJI
Oyuncu Hülya Duyar, yakın dostu Ünal Silver'in Vefat haberinin ardından veda mesajı yayınladı.

Duyar, şu ifadeleri kullandı: "Ünal Silver gibi bazı özel insanlarla paylaşılan anılar, bir ömre sığamıyorken aslında hiçbir paragrafa sığamaz ama can dostuma aramızdan ayrıldığı bugünde, buradan teşekkür etmek istedim...

Teşekkür edeceğim çünkü benim için bu bir veda değil... Hayatımızın büyük çoğunluğunda birbirimiz ile mutluluklarımızı, hüzünlerimizi, dertlerimizi, sırlarımızı, yeri geldi hanemizi yeri geldi soframızı paylaştık. Sen bana hem can hem yol arkadaşı, yeri geldi hem hoca hem abi hem de babam oldun. Yerin bende çok ayrı...

Şimdi, paylaştığımız bu hayatta senin bana kattıkların ile birlikte tüm güzellikleri yaşatmaya devam edeceğim, ben anılarımızı yaşattıkça, sen de benimle yaşamaya devam edeceksin, o yüzden bu bir veda değil... Her şey için teşekkür ederim can dostum, ruhun gibi parlayan ışıkların içinde uyu..."

Ceren Benderlioğlu da "Ünal abi... Seni anlatsam kimse anlamaz. Çok küçüktüm ilk tanıştığımızda. Neşeni ve seni ailecek özleyeceğiz" ifadelerini kullandı.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı