Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2023, 17:03   #1
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart İnci sözlük ekşi sözlük kapışma zamanları

İnci sözlük ekşi sözlük kapışma zamanları

Eski bir baykuşculardanım.. Boz baykuş' istanbul spor kulubünün'de destekcisiydim .
Ben kendi zaman dilimimden örnek veriyorum.. Herkesin kendi ortamı ve mekan oluşturması farklıdır... İnci'Cc benim zamanımda argoya daha çok hitap eden bir üsluptaydı.. Aynı dönemin LafMacun sözlük sitesi'de inci sözlük sitesine asi davranmak için oluşturulmuştu... Belki lafmacun sözlük sitesini bilmeye'bilirsiniz.. Rap severlerin inciden sonra geçiş yaptığı fetişce saldırgan sözlük konularının girildiği yerdir.. Ekşi sözlük ses sanatçılarının (rap) sözlerinde adını geçirmesiyle o dönemin rap forumları tayfasının daha çok dikkatini çekti.. Ve her 5 kişiden 4'ü atarlı ergen ve evde bilgisayarı oluşu nedeni ile ekşi daha çok tutuldu..

Konuyu yazarken bi işim çıktı kısa kesicem

Birbirine baskınlar yapan iki sözlük sitesiydi zamanında... Çok güzel günlerdi...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı