Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2023, 18:07   #5
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Banlanmasını istediğin kişi için ortalığı karıştırmak

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
La bak o konuda haksızdın ama asdhsdjsjs Senin gibi strateji üretmeyi bilen birinden öyle bir koz vermesini beklemiyordum. Sen onu yazınca direkt rapor etmişti ve kamuoyu oluşunca ben de onu yapmak zorunda kalmıştım çünkü mevzulardan bihaberdi oradaki çoğu kişi. Hatta ponçik @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] da hatırlar diyeceğim de bu tarz saplantılı insanlara benzemez ponçiğim, önemsiz bir olay deyip unutmuştur ama ben ona şey yapıp detayları hatırlatırsam hatırlar diye düşünüyorum.

Niye etiketledim? Geçen kim, kim, kimden bahsediyonuz dediği için bir düşüncelilik yapayım dedim.
Valla çok masum bir söz'dü o... Geldiğim günden berli karadenizli olup karadenizlileri sevmem ama umarım sende tanıdığım kişilerden değilsindir dediğim arkadaşlar ilk geldiğim yerde'de mevcut.. Karadenizlilerin aile yapısı' benim çevremde olan.. Ve sonradan tanıştığım kişileri asla ve asla sevemiyorum.. Burada ben aile olarak diyorum.. İçlerindeyim çünkü.. Şimdi diyecekler hepsi aynı değil.. Bir il'in yöresi adetleri örfleri kişiye göre değişmez hepsi aynı..

Misal ben karadeniz usulü turşu kavurması taze fasulyeyi sevmem.. Yani yiyemiyorum ben mındar yiyemiyorum..

O bir ırkçılık değildi... Günümüz mültecilerine üst makamlardan söylenenleri duyunca şimdiki zamanda o zamanda o bir tercih meselesidir.. Düşünce dile getirmesidir.. Ki o dönem rapor ettiği sırada.. Şuan birbirini dolduranların diğer versiyonu olan oturduğu yerden meyvelerini büyüten kız' pardon sanmıyorum kız olduğunu nişanlısıyla bişiler yapmıştı o'da vardı..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı