Güzel şarkı söyleyen insanların yeteneklerine yönelmemesi
Güzel şarkı söyleyen insanların yeteneklerine yönelmemesi
Arkadaşlar ben rap şarkısı yapıyorum ilgilendiğim bir konu.. Sesim güzel değil rap için bilçilmiş kaftan ama tenik olarak yani bir duygusal parça yapamam söz ağırlıklıdır.. Ona rağmen sanatçı hesabı v.b anlaşmalar yaptım.. Lirikal ağırlıklı olduğım için yinede seri bir üretim yapamıyorum çünkü sıyrılma yapamam piyasa içinden .. Benimkiler bana koleksiyonlık anca..
Lakin burası gibi olan bir forumda amatör sesler konusunda bulundum.. Muhtemelen tanıyorsunuz göz aşinalığınızda vardır bu kişilere... Öyle bir sesler duydum'ki bana göre mükemmel.. Kadın ve erkek olarak güzel yetenekler var ve söylüyorlar.. Ama sanırım kendi sözlerini yazamadıkları için öylesine diyip bazen takılıyorlar.. Bu tür kişilerin müzik üzerine gitmesini tavsiye ederim.. Sanatın her dalı güzel bir uğraştır.. Bir kişiyle konuştum yapımcı olarak değil ama yayıncı olarak üstlenirim dilersen çalışalım beraber dedim.. Bana yok ya hevesinin olmadığını söyledi.. Heves istek önemli tabi ama insanlar yeteneklerini bir tık ön plana çıkarırsa çok mutlu olurlar diye düşünüyorum.. Forum için eğlence diyorlar ama bence globale forum dışına çıkabilirler...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
Konu Gress tarafından (31 Ağustos 2023 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.
|