Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2023, 08:15   #2
Chen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Bende Bir İtirafta Bulunayım

Alıntı:
Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Daha önce araba ile büyük bir kaza atlattığımız için bu konuda fobim vardı. Bu fobimi yenmek için ehliyet almaya niyetlendim. İlk kez sürücü kursu eğitmeniyle araba kullanacağım. Sürüş eğitimi tamamladım. Sınav günü soruyorlar söylüyorum, aynaları kontrol ettim. Gelen denetçi demesin mi lastikleri de kontrol et diye
Lastik kontrol etmeyi de bilmem. Hiç babam yaparken dikkat etmemiştim eğilip bakıyordu öyle görmüştüm. Meğer ayağı ile vuruyormuş lastiklere ben onu görmemiştim. O gün denetçi de lastikleri kontrol et deyince eğildim bakıyorum saf saf
"Ne yapıyorsun?" diye sordular. Lastikleri kontrol ediyorum dedim. Adam diyor ki kaç senelik şoförüm ben böyle kontrol edemem. Ben de bilmiyorum demeyi gururuma yediremiyorum ya benim gözlerim bilir dedim.

Baktım eğitmenim işaret ediyor ayağıyla lastiğe vurmayı. Böyle kontrol edilir aslında ama üşenmiştim şimdi vurmaya dedim. Adam kahkaha attı önce sonra eğitmene kısık sesle "bu kız kalır sınavdan kesin sürüşü de lastik kontrolü gibiyse " dedi. Neyse sürüşe geçtik. Koltuğumu düzelttim, müziği açtım camı da açtım. Normalde müzik açılmaz, sürücü adayı konuşturulmazmış fazla. Biz konuşa konuşa gidiyoruz.
Bir kaldırdım arabayı , hızlı gidiyorum tabi denetçi diyor ki biraz yavaş gidelim Yukarıdan tuttu sıkıca.

Adam dedi ki" normalde bayanlar direksiyona sıkı sıkı sarılır tutar, sen rahat tutuyorsun, yeri geliyor tek elinle kullanıyorsun." Lastik kontrolünden sonra senden böyle iyi bir sürüş beklemiyordum dedi. O ara konuşa konuşa gidiyoruz tabi biraz da sıkıldım çok konuşuyordu.

Sınav bitsin de yeni aday gelene kadar bol bol konuşuruz dedim.
Sınavdan da geçince teşekkür edip ayrıldım. Arkamdan daha konuşamadık, ne iyi kızdı çok da rahat araba kullanıyordu, heyecanı da hiç yoktu bir de bilmese de bilmiyorum demiyor durumu iyi idare ediyordu demiş.

Ehliyeti aldın mı en önemli kısmı atlamışsın
  Alıntı