Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2023, 16:21   #1
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Kırık Kalp sikayet itirafi bu :D

sikayet itirafi bu :D

Herkese selam
Ben izmirli/ lila / müzikutusu nickler aa strawberry de vardi bi ara Sanki
Kendi halinde olmaya calisan biriydim cünki yaklastigim ile anlasamiyorum sonra kavga oluyor sonra üzülüyorum diye agzim fazlasiyla yanmis sekilde kendi kendime takiliyordum bayadir irc forumlarini bilen varsa devam
Iletsin sikayetciyim orda lila nickliydim ondan önce izmirliydim sonra bi küfür etmicem bir mahlas adinda biri Hesabimi calmis kullanmis beni irc yasakladi cok gücüme gitti ve inanan da Yok kimim Ben diye sonra ulastim bir iki kisiye ama yine elde var 0 Sonuc canlari sagolsun
Ne diyim.. Allah bir kapiyi kapar digerini acar burasi yeni mekanim olcak gibi Burda tanitayim da kimse bana Baska seyler demesin
Ben ecem almanya dan izmirliyim Suan izmirdeyim sjsksk

Ilk forumum 17 yasinda ******forumdu yönetici evliydi asildiydi ifsa ettimdi beni engellediler bitti gitti orasi sjsjsj
Sonra eski sevgilimle bir yakin arkadas birlikte olmus laf sokmak icin bi foruma girmistim basarili olup engellenmistim ama bak gene küfür etmemistim sjsjsj
Sonra Engel kaldirdik dendi ama bos is..
Sonra forum****** sonra irc üyesiydim 7 subat 14 den beri irc üyesiydim taki 31.8 banlanana kadar .. yöneticilikte yaptiydim..
küfür etmesini bilmiyoruz Sanki tercih etmiyorum günahimi alanlari Allaha havale ediyorum.. mahlas Kim bilmem bana Kimse güvenmiyor umarim burda kalici olurum .. eger zaten Mahlas olsam bu kadar cirpinmazdim.. taniyan varsa
Iletilsin lütfen bu itirafim sikayetim hepinize küstüm küstüm sarkisini dinleyin müslüm babadan.
Iyi günler

Konu Regex tarafından (01 Eylül 2023 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bazı forum adları kaldırıldı.
  Alıntı