Alıntı:
Eru Iluvatar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Sahih hadislere göre
|
Sen belki farkında değilsin ama paylaşımını yaptığın konuların aksine çelişkilisin.. Yani yanlış anlaşılma olmasın yanlış anlama ama ben senin neyi savunduğunu anlamadım.. Paylaşımını yaptığın adamların videoları ifşalanmış dini ters video'lardır.. Daha iyileri sohbetleri vardır insanlara yararlı.. Bana biraz troll davranıyor'muşsun gibi geldi.. O yüzden seni ciddiye alamıyorum..
Hadislerin sahih olduğuna nasıl ikna oldun? Kurana göre desen susucam.. Hadis diyorsun...
Bir hadis peygamberi 9 yaşında kız çocuğu ile itham ediyor..
Bir hadis öyle bir'şey yok var ama kız çocuğu gelişimi o zamanda şöyleydi diye tanımlıyor..
Hadis bir insan yazgısıdır fazilet tefsir gibidir.. Doğru aktarılanları elbet vardır ama hangisi doğru hangisi yanlış bilemezsin..
Mevlana ? Bunu bilirsin.. Bu tarihte haindir..
Mevlana dini kitaplarda yarı evliyadır..
Kime hangisine inanacaksın ? Kaynak belirtiyorlar belirtilen kaynak eli kalem tutan insanlar.. Kuran ile çelişen hadis mi olur kardeşim?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..