Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2023, 18:32   #16
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Mahmut Efendi Peygamber Olurdu

Alıntı:
Destina kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Şeytan ve kötülük bu dünyada kıyamete kadar var oluyorda, alimler mi var olmuyor?

Hadisleri bırakalım madem ayetlerle gidelim.

(Bilmiyorsanız, zikir ehline sorun!) [Nahl 43]

(Bana yaklaşmak için, vesile arayınız!) Mâide sûresinin 35

İşte biz insanlar için böyle misâller veriyoruz. Fakat bunlar üzerinde ancak âlimler akıl yorar ve onlardaki gerçek mânaları anlayabilir. (Ankebût sûresi, 43. ayet)

Gerçek şu ki kulları içinde ancak âlimler, Allah’tan gerektiği gibi korkarlar. (Fâtır sûresi, 28. ayet)

Dikkat edin! Allah dostlarına korku yoktur, onlar üzülmeyeceklerdir de. (10/Yûnus 62)

Benim bağlı olduğum biri var. Herkes istediğine inansın, burası özgür bir ülke kardeşim.
Alimler yok diye bir yazı mı var burada ? Kime alim dediğin hakkında bir görüş var burada.. Kimse alimler yok demiyor.. Alim'lik ilim adamlarının zekasına bahşedilen arapça bir söylemdir... Alim dediğin kişi matmut efendi değil.. O bir cematin başı ve hocadır.. Adıyaman menzil'de olanda bir tarikat başıdır.. Ne diyorum türkiyede bunlar kurmsallaşmış bir yapıdır..Semerkand örneklerini kabul etmeyen var mı? Ama söz konusu türkiye islamcılığı burada.. Emin ol halk içinde alimler varda.. Bu başlar içinde malesef yok..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı