Tekil mesaj gösterimi
Alt 05 Eylül 2023, 17:57   #4
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Forum temasını mobil uyumlu yapmak istiyorum

Alıntı:
Cry kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Öncelikle belirtmek istediğim bir husus var. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] yazdığı için yorum yapıyorum, yoksa yapmazdım.

vBulletin 3 teması tablo yapısıyla inşa edildiği için görünümü bozmadan responsive yapmak mümkün olmuyor. Ancak sıfırdan table kısımlarını html5'e dönüştürmek, temayı vB 3 default görünümüyle tekrardan yazmak ve bu işlemlerden sonra da mobil uyumunu yapmak gerekir. Bu da çok zor ve zaman alan bir düzenlemedir.
Neden ben etiketlememiş olsam yorum yapmıyorsun? Egoist misin sen?

Bu aydınlatıcı açıklamalarınız ve konuya katkılarınız için teşekkür ederiz Sn. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]. O zaman birkaç soruyla devam ediyoruz.

Aşağıdaki vBulletin 3 responsive olduğunu iddia eden temalar hakkında ne düşünüyorsun? Bu temalar neden sence güzel değil ve tutmadı?
  1. Rus bir geliştiricinin vBootstrap adında yaptığı ve senin 2021'de kurduğumuz IRC forumu için düzenlediğin tema
  2. FD bizden çıktıktan sonra şu an halihazırda kurdukları iğrenç tema
  3. SultanTheme üzerinde 90 $'a satılan -en son o fiyata satıyorlardı- ve halihazırda FrmTR'de kullanılan tema
  4. Hunper (Sercan)'in Grintu adını verdiği ve R10'da bir ara satışa sunduğu tema

Tüm bunlar ve dahası içerisinde R10'un mevcut teması gibi bir tema yapabilen niçin olmadı? Tek tek yorumladıktan sonra bunu da açıklarsan sevinirim.

Ek olarak altyapısının XenForo olup, vBulletin 3'e benzetilmeye çalışılmış temalar hakkında ne düşünüyorsun? Mesela @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'nin var böyle bir çalışması. Adresi de sana atıyorum şimdi.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı