Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2023, 09:23   #6
Ponçik Hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 27. Haftanın Konuğu eLfida

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] anne olduktan sonra hayatında ne gibi değişimler oldu?
Kendine annelik öncesi ve annelik sonrası olarak baktığında hayatına neler dahil oldu, neler eksildi? Duygu veya davranış olarak?
Anne olmadan öncesini anlatayım daha iyi ifade ederim cafeler sınırsız dışardan yemek soylemeler geç saatlere kadar durup geç saatlere kadar uyanmamak yüz üstü yatmak ;d sınırsız telefon kurcalamak sigara vs. Sonrasi vahim bu saydıklarımin tam tersini düşün artık.

Aslında yukarıda saydım ama duygu olarak anlatayım. Ne kadar uykusuzluk ceksemde saydiklarimi yapamasam da bana bir gülüşüyle annnnneee demesiyle bütün herşeyi unutmam hepsine bedel ^^ önceden böyle bı duyguyu hiç yaşamadım yegenlerim kuzenlerim oldu tabi ama insanın kendi evladı bı başka oluyor. Vursada uyutmasada sana feda olsun demek dünyanın en güzel hissi benim için. Rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu hisleri

Alıntı:
Chen kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Tebrikler @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Şu söz hayatımın mihenk taşıdır diyeceğin söz hangisi olurdu?
Acıma, acınacak duruma düşersin. Çok merhametli bir yapım var. Yapılanları unutmuyorum tabiki ama kus kalamiyorum affediyorum buda beni bazı durumlarda ezik gösteriyor. Bu durumdan nefret ediyorum ama yüreğimdeki merhamet duygusunu da yok edemiyorum ne yazık ki

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.